'

TOTALNI KOLAPS Nema struje duž cijele obale, Crne Gore i BiH; kolaps u prometu i mobilnim podacima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Danas, nešto iza 12:20, došlo je do prekida opskrbe strujom u Dubrovniku. 

Kako doznajemo, struje nema diljem grada, od Mokošice, Lapada, Montovjerne i Gruža, do Župe dubrovačke. No, stigla nam je potvrda kako je u isto vrijeme došlo do prekida opskrbe elektičnom energijom u Splitu, Zadru, ali i duž Dalmacije...

U našoj županiji nestalo je struje od Prevlake do Ploča. Prema neslužbenim informacijama, dogodio se kvar, a za cijelu situaciju je zadužen Hrvatski operator prijenosnog sustava. 

Kako izvještavaju mediji iz susjedstva, struje nema ni u većem dijelu BIH i Crne Gore. Iz HEP-a se još nisu oglasili, a teško je doći i do stranice, s obzirom na veliki broj ulaza na stranicu u ovom trenutku. 

Oprez u prometu!

Zbog trenutne situacije, ne rade semafori, što uzrokuje gužve u prometu, tako da se vozače poziva na oprez. Uz to, nestanak struje uzrokovao je gužve i probleme u trgovinama i raznim poslovnim jedinicama. 

Kolaps i u prometu podacima...

S obzirom na to da zbog nestanka struje ne rade WI-Fi mreže i ruteri, dogodilo se preopterećenje na mobilnim mrežama. Čitatelji nam javljaju kako im je slab ili loš signal, odnosno, kako se teško uspostavljaju pozivi, poruke i mobilni internet. 

Uskoro više...

Popularni Članci