'

OD GRADA DO ORAŠCA Bogat zabavno-glazbeni program i ovaj tjedan, evo što vas čeka

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ljetni dani u Orašcu započinju 1.srpnja uz Oraško ljeto - Gospa od Orašca, kada će u 21 sat ispod platana, Klapa Kaše svojim nastupom donjeti duh dalmatinske glazbe. 2. srpnja u 22 sata, na istoj pozornici, započinje zabavni program  te nastup poznate hrvatske grupe Dalmatino.

Ispred Kneževog dvora, 1. srpnja u 22 sata, Klapa Poklisari izvest će svoj glazbeni repertoar u sklopu programa Serenada Gradu, dok će 2. srpnja u isto vrijeme nastupiti ženska klapa FA Linđo, donoseći posebnu atmosferu svojim izvedbama.

Zatonsko ljeto počinje 5. srpnja u 20 sati na plaži u Štikovici s nastupom Klape Malfi. Iste večeri u 22:00, Klapa Karaka će svojim serenadama ispuniti Uvalu Lapad.

6. srpnja u 21 sat, Dom kulture u Malom Zatonu bit će domaćin Limenoj glazbi Zaton i Malom Linđu, dok će se na otoku Lopudu, na rivi, održati Lopudsko ljeto. Lopudska trpeza počinje u 21:00, a Klapa Ragusa nastupa u 21:30.

7. srpnja u 21 sat, u Malom Zatonu će se  prikazivati ljetno kino na ljetnoj pozornici, dok će Uvala Lapad u 22:00 biti ispunjena zvucima ženske klape Amfora, zaključujući ovotjedni ciklus "Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu".

Popularni Članci