'

VRIJEDAN OKO 13 TISUĆA EURA Novi vodoopskrbni cjevovod u Župi dubrovačkoj, Matušić: "Ova investicija značajna je za tamošnje stanovnike"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Vodovod Dubrovnik
Put svetog Luke u Župi dubrovačkoj dobio je novih 80 metara vodoopskrbnog cjevovoda, gdje je postavljena nova cijev od pocinčanog čelika.

„Ova investicija značajna je za tamošnje stanovnike jer su prije ovih radova njihovi priključci bili značajno dalje pa su u slučaju puknuća koje bi nastalo od lokacije starog cjevovoda do njihove kuće oni snosili sav trošak popravaka. Sada smo izgradnjom ovog cjevovoda omogućili da im je priključak ispred domova, kao i značajno unaprijedili tamošnje vodoopskrbne prilike i dugoročno omogućili sigurnu opskrbu pitkom vodom“ – rekao je predsjednik Uprave Vodovoda Lukša Matušić te dodao kako se ovakve manje investicije stalno izvode na svim područjima koje vodovod opskrbljuje pitkom vodom.

„Rješavamo sve što naša stručna služba identificira kao potencijalne kritične točke. Nedavno smo tako odradili i još jednu manju investiciju u Kuparskom polju, a u planu je i dalje nastaviti s ovakvim radovima, sve do pokretanja Aglomeracije Župa dubrovačka, koja će biti cjelovito rješenje za vodoopskrbu i odvodnju tog područja“ – najavio je Lukša Matušić.

Ova investicija bila je vrijedna oko 13 tisuća eura, a Vodovod je financirao vlastitim sredstvima.

Popularni Članci