Većina zaposlenika OŠ Slano danas nije željela pokazati covid potvrdu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U OŠ Slano 16 od 20 zaposlenika danas nije željelo pokazati covid potvrdu zbog čega nisu mogli ući u učionice.

"Riječ je izdvojenom slučaju u cijeloj RH gdje se u svim školama redovito odvijala nastava. Učenici su redovito došli u školu, a redovita nastava se nije mogla odvijati. Preostala četiri djelatnika s pokazanom covidom potvrdom su zbrinula djecu i osigurala djeci ponavljanje gradiva i što je moguće kvalitetnije provođenje vremena u učionici. Velika većina roditelja je zaposlena i nije u mogućnosti preuzeti djecu, te je prva zadaća svakog djelatnika škole zbrinuti učenike, odnosno osigurati im odgoj i obrazovanje. Učenicima je u 11 sati osiguran školski prijevoz natrag kući, a ostali su ostali zbrinuti dok ih prethodno kontaktirani roditelji nisu bili u mogućnosti preuzeti", piše na službenoj stranici ove škole.

Ravnatelj Ante Konjuh iznenađen je ovom rekcijom koju smatra svojevrsnim štrajkom te je najavio pronalazak zamjene za djelatnike koji su odbili pokazati covid potvrde.

Za sutra je najavljeno kako će se nastava u nižim i višim razredima odvijati prema rasporedu koji su objavili na internetskim stranicama.

Popularni Članci