Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu Ferien Messe u Beču

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: TZ
Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije po prvi put nastupa na sajmu Ferien Messe u Beču kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice veličine 264m2.  Hrvatska je zemlja partner, a sajam se održava od 16. do 19. ožujka.

Osim TZ Dubrovačko-neretvanske županije suizlagači na štandu su: TZ Kvarnera, TZ Grada Zagreba, Camping Cres & Lošinj, Camping Straško & Omišalj, TZŽ Splitsko-dalmatinske, NP Plitvička jezera, TZŽ Zadarske, Feriendorf Bi Village & TZ Fažana, TZ Grada Dubrovnika, ID Riva, TZŽ Šibensko-kninske, Plava Laguna, Jadrolinija, Liburnia Riviera Hoteli, TZ Rab, TZ Opatije, TZŽ Ličko-senjske, Klaster Središnja Hrvatska, AngeLina Tours, NP Brijuni.

Zbog činjenice da je Hrvatska zemlja partner brojna su događanja u sklopu hrvatskog štanda, poput nastupa Ladarica, Udruge rapskih samostreličara i bubnjara, Krapinskih neandertalaca, klapa, degustacija koktela, vina i sireva.

Na štandu će biti prezentirana i tradicionalno oslikana uskrsna jaja Dubrovačko-neretvanske i Krapinsko-zagorske županije.

Ferien-Messe Beč mjesto je gdje svatko može pronaći savršeno prilagođenu ponudu putovanja i slobodnog vremena, ekskluzivne odmore, savjete za aktivnosti u slobodno vrijeme i inspiraciju za slijedeću avanturu. 

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2022. godini posjetilo 34.771 turista iz Austrije, a ostvarili su 169.744 noćenja, što je porast u dolascima od 36% i u noćenjima od 18% u odnosu na prethodnu godinu.

Popularni Članci