test

RIKARD ROSSETTI SLAVI 80. ROĐENDAN U 'skitnju' s prijateljima, pa slavlje s familijom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: V.S.
Pomorac, direktor ACI marine Komolac, veleposlanik u Argentini, zamjenik župana, gradski vijećnik Dubrovačke stranke, mnogo je važnih funkcija kroz bogati život obavljao Rikard Rossetti koji danas slavi veliki i okrugli 80. rođendan.

Na današnji dan, 22. rujna 1942. godine, u Dubrovniku  je rođen kapetan, diplomat i političar Rikard Rossetti. U životu punom važnih funkcija, među ostalim obnašao je i dužnost veleposlanika Republike Hrvatske u Argentini i bio HSS-ov dožupan Dubrovačko - neretvanske županije (1998). Bio je i savjetnik nekadašnjeg gradonačelnika Dubrovnika Andra Vlahušića u sferi mora i priobalja.

Gospar Rossetti nam je kazao kako će danas rođendan proslaviti s najbližim prijateljima, a upravo smo ga 'uhvatili' u trenutku kada se kako kaže spremao za skitnju, kavu s društvom i marendu za slavljenički dan. Slavljenički će biti cijeli tjedan, jer vikend je rezerviran za familiju koja se s gosparom Rikardom veseli godinama koje je u zdravlju dočekao. 

"Dobro se osjećam, nedavno sam izašao i iz korone, pa se još refavam", govori nam Rossetti kojemu želimo još puno godina u zdravlju i punoj snazi. 

Popularni Članci