'PODIGNIMO LETVICU VISOKO' Besplatni treninzi juda, stolnog tenisa i košarke za mlade s invaliditetom i djecu s teškoćama

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Zajednica sportova Općine Konavle kao prijavitelj i Općina Konavle kao partner provode projekt „Podignimo letvicu visoko“, financiran iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020 u sklopu kojega se provodi niz aktivnosti s ciljem povećanja uključenosti mladih s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport. 

Nakon uspješno održanih ljetnih treninga plivanja i vaterpolo, nastavljamo s aktivnostima kroz održavanje besplatnih treninga juda, stolnog tenisa i košarke. Ovim aktivnostima želi se motivirati mlade s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju na sudjelovanje u sportskim aktivnostima, a time i stjecanju novih sportskih i društvenih vještina.

Treninzi kreću od 7. listopada, i to po sljedećem rasporedu: stolni tenis (ponedjeljak 7.10. u 17 sati u dvorani OŠ Gruda), judo (četvrtak 10.10 u 18 sati u dvorani OŠ Cavtat), košarka (petak 11.10. u 13 sati u dvorani OŠ Cavtat). Ovim putem pozivamo sve zainteresirane pripadnike ciljne skupine da se uključe u sportske aktivnosti. Treninzi su otvoreni za sve obzira na prethodno iskustvo.

Za više informacija molimo obratite se na broj telefona 095/544 8968 ili putem web stranica Općine Konavle i Zajednice sportova Općine Konavle.

Projektne aktivnosti u cijelosti su financirane sredstvima Europske unije u ukupnoj vrijednosti od 1.500.000,00 HRK, dok je trajanje projekta 18 mjeseci.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Zajednice sportova Općine Konavle.

 EU

(promo)

Popularni Članci