PETROV ŽUPAN UZ POTPORU SDP-a? On se ne javlja, Grmoja kaže da ih se ostali boje, SDP-ovci bez komentara

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marijana Matulović
Božo Petrov nema komentara oko informacija o tome kako bi mogao biti kandidat za župana dubrovačko-neretvanskog na lokalnim izborima koji će se održati u svibnju, kao kandidat moguće koalicije Mosta i SDP-a, čiji bi Županijski odbor to podržao, ali i drugih. 

Božo Petrov na pozive Dubrovačkog dnevnika nije odgovarao, tek je poslao poruku kako ne može razgovarati, a na naš odgovor kako ga molimo komentar oko rečenih navoda, više nije odgovarao.

Zato se javio politički tajnik Mosta Nikola Grmoja.

- Mi još uvijek nismo odlučli tko će biti kandidat i kako ćemo izaći na izbore, ali sigurno je da smo druga snaga u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i da ćemo imati na idućim izborima važnu ulogu.  A sve ostalo su spinovi koji pokazuju da se ostali boje Mosta i Boža Petrova - kazao je Grmoja.

Obratili smo se i predsjedniku Županijske organizacije SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije Nikoli Hajdiću.

- Zasad nemam komentara. Znat ćete kad ih budem imao - Hajdićeve su riječi.

Pitali smo mišljenje i predsjednika Gradske organizacije SDP-a Jadrana Barača.

- Ne znam ništa, nemam neke novitete po tom pitanju i teško mi je sad izlijetati s izjavama kad ne znam što se događa - objasnio je Barač.

Gradski vijećnik Mosta Maro Kristić nije se također javio na mobitel. 

Mogući zajednički izlazak na lokalne izbore Mosta i SDP-a u Dubrovniku već je neko vrijeme tema o kojoj se javno govori u medijima, ali i javnosti. Zasad ni s jedne strane nema službene potvrde ovakvih navoda, ali ni demantiranja.

Popularni Članci