Osniva se podružnica Autohtone Hrvatske stranke prava

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gosp. Denis Šešelj, ovom odlukom imenuje se za povjerenika Autohtone – Hrvatske stranke prava Dubrovačko – neretvanske županije. Gosp. Denis Šešelj ima pravo predstavljati stranku u javnosti, sazivati tiskovne konfrencije, pokretati i osnivati nove organizacije te pripremiti stranku za predstojeće lokalne izbore, stoji u priopćenju A HSP-a i predsjednika Dražen Keleminec.

Denis Šešelj je za Dubrovački dnevnik izjavio kako je ovo njegov logički nastavak putevima pravaštva. Siguran sam da će upravo A-HSP ponovno vratiti pravo izvorno pravaštvo u ovoj županiji. Ako uzmemo u obzir da su Ruža Tomašić i Danijel Srb samo sateliti HDZ-a, mogu s punim pravom reći da do danas u Dubrovačko-neretvanskoj županiji nije bilo prave pravaške stranke.

HSP u kojeg sam uložio godine svog političkog djelovanja me je, jednako kao i Antu Đapića izbacio iz stranke, a danas na svim razinama stranku vode agenti HDZ-a.

Mutne igre ne mogu trajati dugo, pa će se tako sve te ružne stvari posložiti, ali do tada moramo djelovati u interesu građana, a posebno onih koji podupiru naše političke programe i politička načela, a onih koji su službeno na spisku za ulazak u A HSP Dubrovačko neretvanske županije ima već više od šezdeset, a u deset podružnica županije.

Idemo u lokalne izbore napraviti pravi program i ostvariti pravi rezultat, za kraj je dodao Denis Šešelj, od danas povjerenik A HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Nikša Klečak

Popularni Članci