'

OD STALNIH DO SEZONSKIH POSLOVA Pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u županiji ovaj tjedan

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: posao.hr
Portal posao.hr pr(a)vo je mjesto u potrazi za poslom. I ovog tjedna donosi vam 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno pri zapošljavanju!

OK Mobility zapošljava na poziciji Mobility Advisor (m/ž). Posao se obavlja na području Splita i Dubrovnika. Poslodavac nudi atraktivne stimulacije i nagrade na bazi poslovnog postignuća, priliku za profesionalno usavršavanje te rad u ugodnoj okolini. Možete se prijaviti do 29.07.2023. putem brze prijave.

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Customer Service Agent (m/ž). Poslodavac nudi konkurentnu plaću i rad u dinamičnom timu zaposlenika, a osigurava i u potpunosti plaćen trening, kao i radnu uniformu. Mjesto rada nalazi se u Dubrovniku. Prijave traju do 10.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Gi Group Staffing Solutions za klijenta OK Mobility zapošljava na poziciji Rental Sales Agent (m/ž). Mjesto rada je Split i Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Od kandidata se očekuju dobro razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine te odlično znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi vrlo atraktivan kompenzacijski paket. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje .

Manpower u ime klijenta Mezzanave Restaurant zapošljava A la carte kuhara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 18.07.2023. Radi se pripremanju potrebne količine namirnica za kuhanje na osnovu jelovnika. Poslodavac nudi smještaj. 3 obroka i primanja u visini do 2500€ Prijavite se putem linka.

ANKER GRUPA d.d. zapošljava Radnika na plaži (m/ž). Mjesto rada je Lopud. Glavni zadaci su briga o čistoći plaže i radnog mjesta, izdavanje plažnih rućnika, vodenih skutera i pedalina te izdavaje i printanje računa. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Možete se prijaviti do 05.08.2023. putem brze prijave.

ERA-COMMERCE d.o.o. traži Prodavača na odjelu keramike i sanitarija (m/ž). Potreban je djelatnik sa srednjom stručnom spremom i radnim iskustvom od 2 godine na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac djelomično pokriva troškove prijevoza. Mjesto rada je Opuzen. Prijave traju do 25.07.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

PALAČINKA BAR METKOVIĆ j.d.o.o. zapošljava na poziciji Slastičar (m/ž). Prijave traju do 05.08.2023. Mjesto rada je Metković. U opisu posla nalazi se izrada i dekoriranje slastica. Prethodno radno iskustvo nije važno za ovaj posao. Prijavite se putem linka.

LAGUNA TURIZAM d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž). U opisu posla nalazi se priprema, prodaja i služenje napitaka u caffe bar-u TC Plodine. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme. Mjesto rada nalazi se u Pločama. Prijaviti se možete do 05.08.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada uključuje Dubrovačko-neretvansku županiju. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja i mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve. Možete se prijaviti do 17.07.2023. putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na pozicijama Skladištar u prodavaonici (m/ž), Prodavač gotovih jela (m/ž), Prodavač / Blagajnik (m/ž), Prodavač / Blagajnik u sezoni (m/ž) i još nekoliko drugih pozicija. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Od kandidata se traži izražena komunikativnost, urednost i posvećenost detaljima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Razgledajte i ostalu ponudu na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Popularni Članci