'

NUDE SMJEŠTAJ, PLAĆU 2700 EURA, BONUSE, SLUŽBENI AUTO... Izdvojili smo zanimljive poslovne prilike u županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: posao.hr
Otkrijte 10 najnovijih prilika za zapošljavanje na posao.hr. Pronađite posao koji odgovara vašim vještinama i ambicijama!

Teampool personal service gmbh traži Električare (m/ž) za rad u Linzu, Gornja Austrija. Kandidati trebaju imati završenu školu za električara ili relevantno iskustvo, dobro poznavanje njemačkog jezika (B1), te vozačku dozvolu i vlastiti prijevoz. Nudi se  plaća od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj i kvalitetnu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Smart Group Recruitment d.o.o. / Step traži Bankara / Osobnog bankara (m/ž) za rad u Zagrebu i Dubrovniku. Idealni kandidat treba imati SSS/VŠS/VSS (poželjno ekonomskog usmjerenja), minimalno 2 godine iskustva u financijama, i razvijene komunikacijske vještine.  Prijavite se putem linka do 01.09.2024.

Studenac d.o.o. traži više kandidata (m/ž) za novovtvorene pozicije za rad u Dubrovniku, Cavtatu, Mokošici, i drugim lokacijama u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, plaćene putne troškove, obuke za nove voditelje, bonuse za izvrsnost, te božićnicu i uskrsnicu. Prijavite se putem linka  do 01.09.2024

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Potreban je vozač s B kategorijom, spreman na rad u smjenama, s razvijenim komunikacijskim vještinama, marljivošću i odgovornošću. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

Top Kraft d.o.o. traži Komercijalista (m/ž) za terenski rad u Dalmaciji. Poslodavac nudi stabilna primanja, mogućnost povećanja plaće, službeni automobil i telefon.

Prijavite se putem linka do 1.9.2024.

PIZZA SHOP d.o.o. traži pomoćnog Konobara (m/ž) za sezonski rad u Dubrovniku u Bura Bistro, Wine & Cocktails. Iskustvo nije nužno, a posao uključuje ljubaznost prema gostima i timski rad. Poslodavac nudi smještaj, uniforme, i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

PECO CAVTAT d.o.o. traži Pekara (m/ž) za rad u Cavtatu. Potrebno je najmanje 2 godine radnog iskustva. Poslodavac nudi smještaj i pokriva troškove prijevoza. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

KLARISA d.o.o. traži barmena (m/ž) za rad u Dubrovniku. Kandidati trebaju imati srednju školu i barem godinu dana radnog iskustva, te biti komunikativni, snalažljivi i veseli. Poslodavac nudi sezonski rad s osiguranim zajedničkim smještajem i troškovima prijevoza. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

Hoteli Cavtat d.d. traže Recepcionara (m/ž) za rad u Cavtatu. Sezonski posao je na određeno vrijeme, uz osiguran zajednički smještaj i prijevoz. Prijavite se putem linka 27.8.2024.

Dubrovačka privatna gimnazija traži Nastavnika latinskog jezika (m/ž) za rad na određeno vrijeme u Dubrovniku. Potrebna je visoka stručna sprema, magistar latinskog jezika, te ostali uvjeti sukladno Zakonu o odgoju i obrazovanju. Prijevoz je u cijelosti pokriven, a postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika i osoba s invaliditetom. Prijavite se putem linka do 27.8.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Popularni Članci