'

NUDE BONUSE, NAKNADE ZA BLAGDANE, SMJEŠTAJ... Ovo su oglasi za poslove u našoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: posao.hr
Na portalu posao.hr pronađite vijesti s tržišta rada te aktualna i primamljiva radna mjesta!

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodavaonice (m/ž) u Dubrovačko - neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te druge financijske nagrade. Prijavi se do 02.11.2023. putem linka

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač – blagajnik (m/ž) na raznim lokacijama u cijeloj Hrvatskoj. Kandidatu nude priliku za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom, popust za zaposlenike, naknadu za topli obrok, jubilarne nagrade, dodatno zdravstveno osiguranje, jednokratnu potporu za novorođenče, slobodan dan za roditelja prvašića na prvi dan škole i ostale pogodnosti. Prijaviti se možete do 15.10.2023. putem linka.

Matuško – Vina d.o.o. zapošljava na poziciji Kućni majstor(m/ž) u mjestu Potomje. Potrebno je imati zvanje automehaničara ili elektromehaničara. Opis posla: održavanje strojeva u vinariji, održavanje opreme za rad te podrumskih instalacija. Možete se prijaviti do 13.10.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o. za klijenta zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž) na području cijele Hrvatske. Potrebno je imati SSS te iskustvo rada u trgovini. Prijavite se putem linka. Rok za prijavu je 31.10.2023.   

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Tehničar za telekomunikacije (m/ž) u Dubrovniku i drugim gradovima u Hrvatskoj. Vaše odgovornosti su osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika, instalacija, puštanje u rad i održavanje mreže te savjetovanje koristika uz kreiranje prodajnih prilika. Rok za prijavu je 18.10.2023. Prijaviti se možete putem linka.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Vozača teškog motornog vozila (m/ž) u Šibeniku i drugim gradovima u Hrvatskoj. Očekuju SSS/KV (vozač motornog vozila), godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, posjedovanje C kategorije te odgovornost u prometu i rukovanju robom. Prijave traju do 15.10.2023. na linku.

McDonald's zapošljava Studente za rad u restoranu na više lokacija u Hrvatskoj. Ako ste timski igrač, fleksibilni i odgovorni te spremni usvajati nova znanja, prijavite se putem linka do 20.10.2023. 

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž) u Dubrovniku. Očekuju min SSS, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima te komunikativnost. Kandidatu nude stabilna primanja, plaćene troškove prijevoza, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom, plaćen kvalitetan smještaj za radnike koji nemaju boravište ili prebivalište u mjestu rada. Prijavite se do 02.11.2023. putem linka

Manpower za svoje klijente, renomirane hrvatske trgovačke lance, traže veliki broj Prodavača na sezoni (m/ž) za rad na Hrvatskoj obali i otocima. Očekuju vas primanja od 850 do 1050 € zavisno od lokacije + dodaci, plaćene troškove puta, besplatan smještaj te plaćene dodatke za rad nedjeljom i blagdanom. Prijave traju na linku do 20.10.2023.

B for Business d.o.o. za svog klijenta, poznati modni lanac, zapošljava Modnog konzultanta u prodaji (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Ako ste ambiciozna osoba koja vidi svoju karijeru u modnoj industriji, timski ste igrač i posjedujete iskustvo rada u modnoj industriji, prijavite se na linku do 31.10.2023.

Pretražite i portal posao.hr i pronađite posao koji volite!

Popularni Članci