Nikola Hajdić o uhićenju Tropana: Ako se dokaže da je kriv, neće biti niti kandidat za predsjednika dubrovačkog SDP-a

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović / DD
Privođenje dubrovačkog SDP-ovca Ivana Tropana komentirao je predsjednik ogranka SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije koji je inače preuzeo ulogu povjerenika dubrovačkog SDP-a nakon ostavke Jadrana Barača.

- U dubrovačkom SDP-u se ne događa ništa, a pojedinci će odgovarati za svoja djela ili nedjela ako su optužbe točne - kazao je odmah na početku Nikola Hajdić osvrnuvši se na slučaj Ivana Tropana koji je danas priveden.

- Ako je ovo istina, to je djelo Ivana Tropana i njegovog oca, svatko u svom poslu radi onako kako misli da treba. Ako je ovo istina, mi mislimo da ovako ne treba raditi - istaknuo je Hajdić koji je povjerenik gradskog SDP-a te je najavio izbore prema statutu, a to je 90 do 180 dana poslije lokalnih izbora.

Inače, Ivan Tropan nije predsjednik dubrovačkog SDP, ali je najavio kandidaturu kada je bio kandidat za gradonačelnika na izborima.

- Imamo policijsko izvješće i ako je ono istinito, žao mi je. Ivan Tropan tada sigurno neće biti predsjednik niti će se kandidirati. Ipak pustimo vremenu da pokaže što se tu dogodilo - dodao je Hajdić.

- Svaki pojedinac svojim lošim postupcima šteti imidžu, međutim SDP ima puno ljudi koji su pošteni, a ovo su pojedinačni istupi, ako su uopće istiniti. Mislim da ovo neće ugroziti stranku u smislu da ona odjedanput potone - zaključio je Nikola Hajdić.

A.Čakić

Popularni Članci