DJELATNIK ZRAČNE LUKE POZITIVAN NA KORONU Mario Magud: Pokupio sam ga vjerojatno u lokalnom prijenosu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: društvene mreže
Prvi slučaj koronavirusa u Dubrovniku zabilježen je u Zračnoj luci gdje je zaražena spremačica koja je čistila aerodrom. Danas je putem Facebooka djelatnik Zračne luke Mario Magud javno objavio kako je pozitivan iako nije bio u kontaktu s njom. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Nažalost jutros mi je javljeno da sam i ja pozitivan na covid19, uz moje spremačice. Testirali smo se jučer, kao dio zaposlenih sa Zračne luke Dubrovnik. Pošto nisam imao kontakta sa našom prvo-oboljelom djelatnicom, virus sam vjerojatno "pokupio" u lokalnom prijenosu, a osim simptoma kašlja i neznatne dnevne temperature drugih simptoma nisam imao.

Prvotno se ispričavam svima vama što sam iz neznanja bio aktivan, radio na poslu ili s nekim pričao u mjestu. Molim sve vas koji ste bili sa mnom u kontaktu zadnjih 10 dana da ostanete doma u samoizolaciji, da izbjegnemo širenje ovog virusa! Nadam se da nisam nikoga zarazio, te ukoliko ne osjetite nikakve simptome u narednih 7 do 10 dana ste ok! A to vam svima želim!! Držite mi se svi i sigurno ćemo pobijedit koronu!!", poručio je Magud koji je hrabro istupio te tako utjecao na sprječavanje širenja virusa.

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić danas je objavio kako je čak sedam zaposlenika Zračne luke pozitivno na koronavirus.

"Svima onima koji su mislili "pa neće to mene", ako ovo nije dokaz da se moraju opametiti i ostati doma ne znam što vam više treba! Apeliram na vas i molim vas da budete heroji tako da ostanete doma. Ovo nije godišnji odmor, ovo je izvanredno stanje koje mijenja sliku svijeta, Hrvatske i naše općine", poručio je Lasić.

Popularni Članci