Izdvojili smo 10 zanimljivih pozicija koje se nude u županiji ovaj tjedan

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: posao.hr
Brzi put do posla je preko posao.hr. Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna!

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, topli obrok, smještaj, mogućnost rada u Austriji u zimskoj sezoni te mogućnost profesionalnog napretka. Prijavite se putem linka do 6.4.2024.

Manpower Hrvatska, za A1 Hrvatska d.o.o.., traži Specijaliste za promociju novih tehnologija (m/ž) za rad u Pakoštanima, Biogradu na Moru, Matuljima i Dubrovniku. Nudi se fiksna plaća, prijevoz, dodatne pogodnosti poput mobilnog telefona, zdravstvenog osiguranja te mogućnost stalnog zaposlenja. Kandidati trebaju imati minimalno srednju stručnu spremu, pozitivan stav i strpljenje u radu s korisnicima. Prijavite se putem linka do 10.4.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad na više lokacija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Od kandidata se očekuje SSS, poželjno radno iskustvo u trgovini, komunikativnost, timski duh te predanost poslu, a nude se brojne pogodnosti poput obuka, bonusa, mogućnosti napredovanja i putovanja, dodatne mjesečne plaće te zanimljiv i dinamičan posao. Prijavite se putem linka do 3.4.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži prodajnog Predstavnika (m/ž) za rad u Dubrovniku. Zahtjevi uključuju minimalno SSS, 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje rada na računalu, vozačku dozvolu B kategorije te razvijene pregovaračke i analitičke vještine. Nude se ugodna radna atmosfera, stimulacije ovisno o radnom učinku, prilika za napredovanje i stalno zaposlenje, korištenje službenog vozila i mobilnog telefona te mnoge pogodnosti poput božićnice, uskrsnice i dara za djecu. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.



Electus DGS d.o.o. traži Promotore novih tehnologija (m/ž) za A1 Hrvatska d.o.o. u Biogradu na Moru, Dubrovniku, Matuljima i Pakoštanima. Odgovornosti uključuju terensko informiranje korisnika i prikupljanje podataka te privola za uvođenje optike. Nude se fiksna plaća, bonusi, smartphone, božićnica, osiguran prijevoz, napredovanje, MultiSport kartica i druge pogodnosti. Traže se osobe s pozitivnim stavom, odgovornošću i komunikacijskim vještinama. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

Europa 92 d.o.o. traži Voditelja poslovnice (m/ž) za rad u Zagrebu i Dubrovniku. Tražimo osobu s SSS/VŠS, iskustvom u vođenju trgovine i sklonosti aktivnoj prodaji. Nudimo atraktivnu početnu plaću, bonuse, plaćene troškove prijevoza te druge povlastice za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 3.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Tvrtka From Sarajevo To Red Africa traži Kamermana/Snimatelja (m/ž)- video/audio montažera za puno radno vrijeme. Posao uključuje snimanje na terenu i u studiju, montažu i demontažu opreme te kreativno planiranje i implementaciju multimedijalnih proizvoda. Potrebno je iskustvo u radu s kamerom i audio-vizualnom opremom te poznavanje programa za montažu video i audio materijala. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

Boutique Hotel Marco Polo traži Sobara (m/ž) za rad u Heritage Villi Nobile u Dubrovniku. Nudi se ugodno radno okruženje u malom objektu s maksimalno 15 gostiju, u mladom kreativnom timu. Uz osnovnu plaću, mogući su dodatni bonusi i bakšiš. Traži se komunikativna, pedantna osoba s dobrim fizičkim predispozicijama i sposobnošću rada u malom i ekskluzivnom objektu. Poželjno je prethodno iskustvo u hotelijerstvu i znanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 14.4.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Popularni Članci