test

EVO KAKO ĆE IZGLEDATI NAKON OBNOVE Karisma preuzela većinsko vlasništvo nad Hotelom Plat

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U potpunosti je dovršena transakcija kojom je tvrtka Karisma Resorts International postala jedini vlasnik društva KHA četiri d.o.o., većinskog vlasnika Hotela Plat.

Ova transakcija otvorit će i put za revitalizaciju Hotela Plat i vezanog turističkog kapaciteta u mjestu Plat, za što su veći ranije postojali ambiciozni planovi, no izazovni gospodarski i epidemiološki kontekst u zadnjih nekoliko godina te je planove stavio u drugi plan.

Potpunim preuzimanje vlasništva i upravljanja Karisma želi omogućiti realizaciju planova za Hotel Plat. Planirana ulaganja su 100 milijuna eura.

Riječ je naime o jednom od najljepših dijelova Župe dubrovačke, udaljenom 15 km od grada Dubrovnika te samo 10 km od Zračne luke Dubrovnik, s velikom potencijalom za dodatni turistički razvoj, ali i za razvoj lokalne zajednice, prije svega kroz doprinos proračunu, korištenje stručne lokalne radne snage, te suradnju s lokalnim dobavljačima proizvoda i usluga.

„Karisma je kompanija s više od 20 godina iskustva u luksuznom hotelijerstvu te ima znanje, želju i resurse da postojećem lokalitetu, ali i cijeloj turističkoj zajednici donese novu vrijednost, a Hotele Plat pretvori u vrhunsku turističku destinaciju u skladu s najboljim stručnim i ekološkim praksama“, poručili su iz Karisma Hotels & Resorts.

Karisma je jedna od vodećih grupacija u svijetu s više od 8.000 zaposlenih u čak 25 turističkih resorta u portfelju.

Popularni Članci