Dvije sestre donijele su novi trend na Korčulu, svi prvo njih zovu kad planiraju party

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Korčulanke Doris Milić (35) i Lana Jandrić (28) popularni su sestrinski dvojac koji stoji iza naziva Miss Sis, otočnog sinonima za dekoraciju evenata, od dječjih rođendana, krštenja, pričesti, raznih svečanosti, djevojačkih večeri do vjenčanja.

Oni koji ih poznaju nisu se iznenadili, no oduševili su se hrabrošću ove dvije mlade i simpatične sestre koje su odlučile svojom kretivnošću razveseliti i druge. Doris i Lana prve su na otoku pokrenule uslugu dekoracija za sve važne trenutke naših života, prateći svjetske trendove i zadnje krikove instagramske i Pinterest mode, ležernim pristupom i vještom realizacijom osvojile su srca otočana, a mobitel im ne prestaje zvoniti, piše Slobodna Dalmacija

Doris je uvijek bila kreativan, umjetnički tip, kaže da je educirani modni stilist, imala je i svoj modni dućan, ali također i da joj je žao što se nije dodatno obrazovala za uređenje interijera budući da joj to posebno dobro ide pa je već i uređivala neke lokalne ugostiteljske objekte.

Svojom je kreativnošću na početku uveseljavala ukućane, kćer Deu, kasnije i sina Marina, a onda je i Lana dobila sina Diega pa su tematski rođendani postali nezaobilazni dio njihovih proslava. Vješte Dorisine kreacije sugrađani su pratili putem društvenih mreža, a onda je nastupio koronavirus koji je u mnoštvu negativnih stvari nekome donio i nove prilike.

"Prije jedne godine nazvala me mama koja je htjela veliku proslavu za prvi rođendan sina budući da su mu sve fešte bile uskraćene u tijekom lockdown-a, to nam je bio vjetar u leđa. Tijekom prvih zatvaranja radi koronavirusa počele smo razmišljati kako razveseliti ljude, svi smo bili zatvoreni u kućama, naočigled nevažne sitnice su nas odjednom veselile, bilo nam je dosta negativnosti", prisjetila se Doris.

"Doris i ja smo jako povezane, ona je osoba koja ništa ne radi sama, uvijek mene zove voziti, prenositi, bila sam joj potpora i logistika u njenim kreativnim izletima. Tako smo nekako vukle jedna drugu dok nismo odlučile ok, idemo se mi baviti ovim ozbiljnije pa što bude", priča Lana, inače računovotkinja.

Priznaju da su u početku bile malo nesigurne, mislile su da neće moći ispuniti baš svačije želje, no dale su sve od sebe. Kiša pozitivnih komentara je pljuštala putem društvenih mreža i poruka, zadovoljni klijenti su se zahvaljivali pa se sad već mogu pohvaliti brojnim rođendanima, pričestima, krizmama, djevojačkim večerima pa čak i vjenčanjima diljem otoka, a u najavi imaju i neka strana vjenčanja.

Fotogaleriju njihovih radova pogledajte OVDJE

Popularni Članci