DOBROSLAVIĆ OŠTRO O PETROVU 'On izmišlja, a i frustriran je jer nije pobijedio za župana'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Župan Nikola Dobroslavić oštro je na Facebooku pisao o svom nedavnom protukandidatu na izborima za župana Božu Petrovu.

Mostov kandidat za župana u proteklom izbornom ciklusu, a sada županijski vijećnik Božo Petrov na društvenim mrežama je prozvao župana Nikolu Dobroslavića i ministra Vilija Beroša zbog kvara na helikopteru hitne medicinske službe. 

"Koliko čujem, helikopterska medicinska služba u Dubrovačko-neretvanskoj županiji ne radi već danima. Očito je velika medicinska pomoć koju je najavljivao Nikola Dobroslavić trajala, dok je trajala njegova kampanja za župana. Navodno se helikopter pokvario, a ministar Beroš ne odgovara na postavljena pitanja." - napisao je onda Petrov.

Donosimo Dobroslavićev odgovor:

"Gosp. Petrov očito nikako ne može prihvatiti činjenicu da je izgubio izbore za župana Dubrovačko-neretvanske županije, pa izmišlja i konstruira.

Ova županijska vlast, jedina u Hrvatskoj, uspjela je uz pomoć Vlade RH, MUP-a i Ministarstva zdravstva uspostaviti cjelogodišnju Hitnu helikoptersku medicinsku službu i time osigurati standard „zlatnog sata“ u medicini za sve naše sugrađane, posebno na udaljenim dijelovima naše županije, čime su oni izjednačeni s drugima u Hrvatskoj i EU.

G. Petrov to pokušava omalovažiti zbog činjenice da je novouspostavljeni helikopter nekoliko dana na popravku! Iskonstruirao je (slagao) da je služba ugašena, da je bila moj PR, moja predizborna kampanja, da je helikopter „navodno“ pokvaren. Umislio si je da on nekome „nešto neće dopustiti“ i bolesno najavio da će nama u županiji „piti krv na slamku četiri godine“.

Moj mu je odgovor da je cjelogodišnja Hitna helikopterska služba u županiji činjenica, helikopter će za par dana biti ponovo u funkciji, a on s time nema ništa, niti može pomoći niti odmoći.

Poruka mu je da istina liječi, istinu treba spoznati i priznati, a istina je da on nije pobijedio za župana i da je zbog toga frustriran.

A Dubrovačko-neretvanska županija, koju kao ni njene općine nitko neće ukinuti, postigla je uz ostalo cjelogodišnju hitnu helikoptersku medicinsku službu na zadovoljstvo svih njenih žitelja." - piše Dobroslavić.

Popularni Članci