CA OD 20. TRAVNJA PRODAJE KARTE ZA DUBROVNIK Luetić poručio da ne očekuje prometovanje, evo što kažu iz CA

Autor: Vedran Salvia Autori fotografija: Goran Mratinović/screenshot
Na internet stranicama Croatia Airlinesa počevši od 20. travnja može se naručiti avionska karta na relaciji Dubrovnik-Zagreb.

Pitali smo direktora Zračne luee Dubrovnik Frana Luetića je li to znači da bi se Zračna luka Dubrovnik, koja je zatvorena do 15. travnja, mogla otvoriti.

- Iskreno, ne znam za čim se tu povodi Croatia Airlines. Nemam informaciju da bi se onda trebali uspostaviti letovi Dubrovnik-Zagreb, i mi kao Zračna luka Dubrovnik o tome ne možemo odlučivati. - rekao je Luetić, dodajući da je to isključivo odgovornost Croatia Airlinesa koja prodava karte.

Odgovorio je na pitanje je li postoje ipak indicije da se ZL Dubrovnik otvori poslije 15. travnja.

- Nadam se da bismo mogli otvoriti. Ali, najave leta nemamo. Sve je to još upitno. Osobno, ne očekujem promet ni u travnju ni u svibnju. - rekao je Luetić.

Zračna luka Dubrovnik zatvorena je 19. ožujka i to nakon pojave koronavirusa na dubrovačkom području, odnosno informacije kako je zaražena djelatnica Zračne luke Dubrovnik.

Dubrovački dnevnik pitao je Croatiu Airlines zašto je otvorena prodaja karata za let Dubrovnik-Zagreb. Kazali su nam kao nemaju informacije da će se ZL Dubrovnik otvoriti, ali da su dužni unaprijed napraviti plan, prema kojemu prodaju karte i za Dubrovnik.

Ukoliko ne dođe do leta na ovoj relaciji, a ako se karta kupila do 19. travnja, moguće je promijeniti datum putovanja bez naknade (unutar 365 dana od datuma kupnje), ili  povrat novca u obliku vouchera, koji se može zamijeniti za novu kartu u razdoblju od godinu dana od izdavanja. Više o tim informacijama pogledajte na stranicama Croatia Airlinesa OVDJE.

Popularni Članci