'

BOGATA PONUDA POSLOVA U ŽUPANIJI Poslodavci nude rad iz doma, fleksibilnost, napredovanje, stimulacije...

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: posao.hr
U suradnji s portalom posao.hr donosimo top 10 ovotjednih oglasa za posao! Pogledajte o kojim se pozicijama radi. Sretno!

Dom Izgradnja d.o.o. zapošljava na pozicijama Pomoćni građevinski radnik (m/ž), Tesar (m/ž), Zidar (m/ž) i Klesar (m/ž) u Metkoviću. Naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje. Prijaviti se možete do 29.10.2023. putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Poslodavac osigurava stimulativna primanja i bonuse na plaću te službeni automobil (za potrebe rada na terenu), mobitel, laptop i tablet.Prijavite se putem linka do 04.11.2023.  

Zoom Design zapošljava Grafičkog dizajnera (m/ž) u Zagrebu ili za rad od kuće. Od kandidata se očekuje dobro poznavanje rada na računalu i radno iskustvo od 3 godine. U opisu posla se nalazi korporativni dizajn, razvoj vizualnih identiteta te razvijanje kreativnih ideja i koncepata za uređenje interijera. Prijavite se do 29.10.2023. putem linka

Manpower zapošljava Prodavača na postsezoni (m/ž) na hrvatskoj obali i otocima te u Zagrebu. Vaše odgovornosti uključuju rad na blagajni, izlaganje robe, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe te dodatne poslove po potrebi. Poslodavac nudi mentorstvo te ugodnu i pozitivnu radnu atmosferu. Možete se prijaviti do 15.11.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji. Poslodavac osigurava rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, mogućnost napredovanja te ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog. Prijavite se do 19.11.2023. do linka

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te dodatne stimulacije i nagrade ne plaću. Prijavite se do 10.11.2023. putem linka.

SAINTS HILLS d.o.o. zapošljava na poziciji Poljoprivredni radnik (m/ž) u Komarni. Radi se o obrezivanju i pljevidbi. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme te puno radno vrijeme. Prijavite se do 24.11.2023. putem linka.  

Poliklinika za neurologiju, internu medicinu i oftamologiju Glavić traži Medicinskog tehničara (m/ž) u Dubrovniku. Pružaju priliku za stjecanje iskustva na poslovima sestrinstva kroz djelatnosti poliklinike. Rad je dinamičan i u modernom ambijentu s najnovijom tehnologijom Prijave traju na linku do 17.11.2023. 

VAPEX-BAR d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Traže djelatnika ili djelatnicu za rad u novo otvorenom vape-shopu. Prijavite se na linku do 31.10.2023. 

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodavaonice (m/ž) u Dubrovačko - neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te druge financijske nagrade. Prijavi se do 02.11.2023. putem linka.  

Na posao.hr službenim stranicama nalazi se još nekoliko tisuća oglasa! Posjetite i razgledajte. Možda baš danas pronađete posao za sebe!

Popularni Članci