'

Pregled novogodišnjeg programa

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: omh.hr
Već za nekoliko dana očekuje nas događaj godine! Znate li gdje ćete dočekati Novu 2013.? Donosimo vam nekoliko prijedloga.

 

Iako samo rijetka mjesta već imaju u potpunosti predstavljen novogodišnji program, za vas smo istražili što sve nudi naš Grad kako biste se na vrijeme organizirali i naravno osigurali nezaboravan provod.

Culture Club Revelin i ove godine organizira novogodišnju zabavu i uz raznovrsan program koji uključuje ples na svili, atraktivne plesačice, te najveće domaće i strane hitove uz tri DJ-a i vatromet. Kao i prošle godine, ulaznice će uključivati neograničenu količinu jela i pića. Tu all inclusive uslugu, posjetiteljice će platiti 199 kn po promotivnoj, a 249 kn po regularnoj cijeni, dok će za posjetitelje promotivna cijena biti 299 kn, a regularna 349 kn. VIP ulaznice iznose 599 kn. Za više informacija i rezervacije nazovite: 020 436 010 ili 098 533 531.

Beach Club Cool za ovu Novu Godinu pripremio je novogodišnju zabavu uz house i domaću glazbu, vatromet i ponoćni šampanjac. Ulaznice su također all inclusive, a cijena je 150 kn za žene, a 250 kn za muškarce. Informacije i rezervacije na broj: 095 345 5266.

Za one koji više vole zabavu na otvorenom, na Stradunu će i ove godine biti organiziran veličanstven doček uz zadarsku klapu Intrade, Tomislava Bralića i Nove fosile. Inače, sam program na Stradunu trajat će više dana te će raznolikom ponudom razveseliti sve generacije.

Ako je po vašem ukusu ipak hotelski stil dočeka Nove, u Vrtovima sunca prisutne će zabavljati Colonia. Koktel dobrodošlice, gala večera u pet sljedova te lutrija s bogatim nagradama očekuje sve one koji se odluče ovu noć provesti u Radisson Blu Resortu. Cijene i ostale informacije dostupne na broju: 020 361 901.

Libertas Rixos također nudi novogodišnji program i to uz bend Tip Top koji će uz domaće hitove stvoriti prigodnu atmosferu. Uz šampanjac u ponoć, bit će upriličen i vatromet. Cijena večere i spomenute atmosfere je 100 eura po osobi. Program počinje u 21.30.

Hotel Excelsior za svoje je novogodišnje posjetitelje pripremio program s početkom u 19.30 kada će klapa Kaše svojim gostima dubrovačku Kolendu. Nastavak će biti gala večera od 7 sljedova kuhara Petra Obada. Glazbena pratnja tijekom večere bit će Ines Tričković, hrvatska jazz pjevačica. Cijena je 110 eura po osobi, a za rezervacije i informacije pišite na  reservations@alh.hr ili nazovite na: 020 430 830.

Hoteli Valamar Lacroma i Tirena također nude poseban program. Svečani doček počinje u 21 h te će uz glazbu uživo gosti imati priliku uživati u večeri po cijeni od 650 kuna za Lacromu te 400 kuna za hotel Tirenu.

Hilton Imperija nudi paket od 490 kuna koji uključuje večeru u restoranu Porat, a potom uživanje u vatrometu u Executive Loungeu. 

Iako će u većini slučajeva financije presuditi koju ćete lokaciju odabrati, podsjećamo vas da je ipak društvo najbitnije. 

Popularni Članci