ŽUPKA održala izbornu skupštinu, oni su izabrani na funkcije

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
U petak je održana prva redovna izborna skupština Župske stranke u zgradi Općine Župa dubrovačka. Članovi skupštine, među kojima i delegati novoosnovanih ogranaka, potvrdili su četverogodišnji mandat potpredsjednicima stranke, članovima Predsjedništva, članovima Nadzornog odbora i Suda časti.

Marko Miloslavić i Petar Vuletić tako će nastaviti obnašati funkciju podpredsjednika stranke još četiri godine, a uz njih za predsjednika Nadzornog odbora ponovno je izabran Mario Grbić, dok je za predsjednika Suda časti izabran Robert Ćorak u još jednom mandatu. Pored izbora za članove tijela stranke, Skupštini su podnesena i izvješća o radu stranke, kao i njenih tijela.

Predsjednik ŽUPKE Antun Bašić u obraćanju članovima skupštine između ostalog je rekao kako je prošla godina bila puna različitih izazova, ali bez obzira na krizu kako se zajednica ne smije prestati graditi ni razvijati. Zahvalio je članovima na svim aktivnostima kojima su na razne načine doprinijeli radu i razvoju stranke, posebno članovima koji su vijećnici u Općinskom vijeću Župe dubrovačke. 

Na sljedećoj sjednici Predsjedništva stranke, na dnevni red će doći i odabir kandidata za Načelnika Općine Župa dubrovačka koji će se kandidirati na nadolazećim lokalnim izborima. Sjednica će se održati početkom idućeg tjedna, a javnost će o svemu biti pravovremeno obaviještena, stoji u priopćenju ŽUPKE.

Popularni Članci