Vićan u 'baraci': Šteta da je izlaznost mala pa će opet biti njorgetanja (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
"Mi smo s rezultatima jako zadovoljni", rekao je DDS-ov kandidat za gradonačelnika Pero Vićan, koji je danas u durgom krugu poražen od HDZ-ovog Mata Frankovića.

- Čestitam onima koji su izašli na izbore. Nije dobro da je mali postotak izlaznosti, građani ce njorgetati, ali imali su priliku, nisu je iskoristili. Vrlo smo zadovoljni, čestitamo novom starom gradonačelniku gospodinu Matu Frankoviću i novom starom županu gospodinu Nikoli Dobroslaviću. - rekao je Vićan ispred barake.

- Gradsko vijece? Razgovori su mogući, a sto će donijeti meni je to teško reći. Nitko nas nije zvao na razgovore, s nikim nismo razgovarali. Ako nas zovu,.odazvat ćemo se.- rekao je Vićan.

Danas je uz glasanje u Malom Zatonu rekao da se "DDS-u trasira put u oporbu".

- Ovi oko relativnog, a sad i aposlutnog pobjednika imaju više kombinacija i izbora da sastave potrebnu većinu. - objasnio je Vićan.

- Imamo i devet posto nevažećih listića, to su političke opcije koje sebe smatraju jedinim moralnim vertikalama u ovom gradu, ali to su uz izuzetke neznalice. - rekao je Vićan.

- Dolazile su do nas dezinformacije, ali mi se nikome nećemo nuditi, ako budemo pozvati pokušat ćemo se dogovoriti. Želimo objektivnu valorizaciju naših 6100 glasova. - dodao je.

Na izjavu Frankovića kako bi u "programsku  koaliciju svi bili uključeni", Vićan je kazao kako je to njegovo pravo i da ima pravo tražiti većinu od Vijeća do Vijeća.

- Mi mu nećemo biti prepreka na putu ostvarenja da koalira sa svima. - objasnio je. 

Popularni Članci