IZBORI Maja Zlokić je kandidatkinja HDZ-a za načelnicu Vela Luke

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Na posljednjoj sjednici Općinskog odbora HDZ Vela Luka Maja Zlokić jednoglasno je izabrana kao kandidatkinju za načelnicu Općine na lokalnim izborima u svibnju. Maja je inače dugogodišnji član HDZ-a a dva mandata je član Općinskog odbora.

Maja Zlokić rođena je 21.04.1981. Po struci je Diplomirani prvostupnik Pravnog fakultetu u Splitu. Trenutno pohađa studij Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu pri Visokoj školi Aspira.

Od 2011. godine privatna je poduzetnica i vlasnica Magoo studija i Hot Spots studija, izdavača vodećeg hrvatskog časopisa Croatia Hotspots i portala za oglašavanje u turizmu i promociju hrvatskih destinacija hotspots.net.hr. Surađuje s najpopularnijim svjetskim turističkim časopisima te se specijalizira za zakup medija na stranom tržištu. Od 2015. godine partner je Splitsko-dalmatinskoj županiji za medijsko oglašavanje na stranim tržištima. Organizirala je i vodila niz radionica na temu Marketinga u turizmu i upravljanja destinacijom.

Predsjednica je Udruge Dalmatia Event, sa sjedištem u Splitu, gdje se bavi organizacijom poslovnih skupova, konferencija i edukacija. Organizirala je niz poslovnih konferencija na temu Digitalni marketing i turizam u partnerstvu sa Splitsko-dalmatinskom županijom, Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije, Turističkom zajednicom grada Splita,  Hrvatskom gospodarskom komorom i Razvojnom agencijom grada Zagreba.

Aktivno govori engleski i talijanski jezik, a pasivno se služi njemačkim jezikom.

Maja Zlokic svojim radom uvelike pridonijela razvoju turizma Vela Luke. Autorica je Eko etno večeri otoka Korčule te organizatorica Okruglog stola na temu razvoja turizma Vele Luke. Želja joj je da svoje znanje i iskustvo s područja turizma i marketinga primijeni na razvoj Vela Luke te ju učiniti poželjnom i atraktivnom turističkom destinacijom i mjestom za život.

- „Dolazim iz sektora privatnog poduzetništva, s dugogodišnjim iskustvom na području turizma i marketinga, velika mi je želja unaprijediti Velu Luku na području gospodarstva i infrastrukture, te je učiniti turistički prepoznatljivom destinacijom i izvan granica Hrvatske, a najvažnije učiniti poželjnom destinacijom za život lokalnog stanovništva.“ – kazala nam je Maja Zlokić

Popularni Članci