HSS SAMOSTALNO NA IZBORE, BOGDANOVIĆ KANDIDAT? 'Za interese Dubrovnika razgovarat ću i s crnim vragom!'

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Facebook
Nekadašnji dubrovački gradonačelnik Vido Bogdanović sinoć je na izvanrednoj izbornoj skupštini dubrovačkog HSS-a izabran za novog predsjednika dubrovačke organizacije. 

'HSS je u posljednje vrijeme dosta lutao. nadam da ćemo s aktualnim predsjednikom Beljakom okrenuti pomalo na drugu stranu jer sve prije je bilo lutanje i politikanstvo. Duboko vjerujem kako stranku čeka svjetla budućnost ako se vrati izvornoj radićevštini. Ako se ne vrati, onda ćemo trgovati,' prokomentirao je Bogdanović. 

Na pitanje kako će dubrovački HSS izaći na izbore i hoće li biti gradonačelnički kandidat, odgovorio je kako će stranka sigurno izaći na izbore, i to samostalno. 

'Kad si u kolu, onda treba balat'. Dubrovački HSS će svakako izaći na izbore, i to samostalno. Ja ću najvjerojatnije biti gradonačelnički kandidat, osim ako ne nađemo neku drugu žrtvu,' kroz šalu je odgovorio novi predsjednik dubrovačkog HSS-a. 

Na pitanje kome će dubrovački HSS dati podršku u formiranju Gradskog vijeća, odgovorio je kako će poštovati volju birača. 

'Baš kao što je govorio i nekadašnji predsjednik Tuđman, ako su u pitanju interesi Grada Dubrovnika, spreman sam razgovarati i s crnim vragom,' izjavio je Bogdanović za Dubrovački dnevnik. 

Popularni Članci