Bauk se susreo sa župskim i konavoskim SDP-ovcima: Nejasno mi je kako HE u Platu još nije u funkciji! (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Paula Mattos Habit
U sklopu priprema za parlamentarne izbore SDP-ov koordinator za 10. izbornu jedinicu Arsen Bauk održao je sastanak sa župskim i konavoskim članovima stranke.

Bauk je za Dubrovački dnevnik pojasnio kako su detektirali teme koje su važne za Župu i Konavle što će prema njegovim riječima biti naglasci predstojeće kampanje.
- Najznačajniji projekt nam je brza cesta Dubrovnik-Zračna luka jer je cilj smanjiti gužve i samim time omogućiti ljudima normalan život. To bi zapravo trebao biti prioritet programa cijele izborne jedinice, ali spomenuti su problemi poput onih u Kuparima, a to je da objekti državne imovine nisu stavljeni u funkciju. Dotakni smo se i OŠ Cavtat, zapuštenog Konavoskog polja, odvodnje i kanalizacije u Župi, onemogućavanja nekim manje razvijenim jedinicama ravnopravnog povlačenja sredstava iz EU fondova. Posebno mi je nejasno kako HE Plat donedavno nije radila, a još uvijek nisu puštena oba agregata u funkciju za što ću se dodatno raspitati - kazao je Arsen Bauk dodavši kako je zadovoljan sa župskim i konavoskim SDP-om.
- Ljudi se trude i rade što znači da žele doprinijeti svojim životnim sredinama - naznačio je Bauk koji će posjetiti dubrovački SDP s predsjednikom stranke Davorom Bernardićem 20. ožujka kada će predstaviti izborni program stranke za parlamentarne izbore.

Popularni Članci