'

Otvorena likovna izložba polaznika Art studija Kantunić

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Na izložbi sudjeluje preko 40 polaznika Art studija Kantunić predškolske i osnovnoškolske dobi, kao i polaznici tečaja za odrasle, koji su u protekloj godini aktivno sudjelovali na redovnim satovima crtanja i slikanja u studiju

U ponedjeljak 3. lipnja 2024. u Luži je otvorena završna izložba polaznika Art studija Kantunić.

Na izložbi sudjeluje preko 40 polaznika Art studija Kantunić predškolske i osnovnoškolske dobi, kao i polaznici tečaja za odrasle, koji su u protekloj godini aktivno sudjelovali na redovnim satovima crtanja i slikanja u studiju. 

Mnogobrojni posjetitelji su imali priliku vidjeti slike na kojima su polaznici marljivo radili u zadnjih mjesec dana, a svoje svoje slikarske vještine su ostvarili u akrilnoj tehnici na platnu. Tema slika su radovi poznatog street art umjetnika Banksya koje su polaznici interpretirali na svoj način i stvarajući svoje slike se upoznali s njegovim radom.

Drugi dio izložbe čine slike na platnu i papiru koje su također nastajale kroz školsku godinu, a autori slika su polaznici tečaja crtanja i slikanja za odrasle.

Zahvaljujemo se našim polaznicima na ugodnom druženju i trudu na satovima kroz cijelu školsku godinu na našim tečajevima crtanja i slikanja, kao i mnogobrojnim posjetiteljima koji su svojim prisustvom uveličali otvorenje naše završne izložbe. Također se zahvaljujemo Kinematografima Dubrovnik što su nam omogućili postavljanje ove izložbe u prostoru Luže!

Izložba će biti otvorena do ponedjeljka, 10.06.2024.