Zlatni vozači Auto kluba Dubrovnik Racing na prijemu kod Frankovića: Iznimno smo ponosni i sretni

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gradonačelnik Mato Franković primio je danas vozače Auto kluba Dubrovnik Racing, povodom osvajanja Prvenstva Hrvatske.

Vozačima dubrovačkog Auto kluba, Maru Franiću, Žarku Knegu i članu uprave kluba Nikši Stahoru gradonačelnik Franković čestitao je i izrazio iskreno zadovoljstvo zbog postignutog sjajnog rezultata na natjecanju koje se održalo početkom rujna u Češkoj.

„Iznimno smo ponosni i sretni zbog osvojenog zlatnog odličja kojeg ste nam iz Brna donijeli u naš Dubrovnik. Klupski uspjeh i uspjeh dubrovačkog sporta u budućnosti uz Vas je može se slobodno reći, zagarantiran“ istaknuo je gradonačelnik u ovoj prigodi.

Tijekom prijema članovi kluba Auto kluba Dubrovnik Racing iznijeli su vlastita iskustva i doživljaje sa natjecanja naglasivši pritom kako je obrana naslova prvaka i ostvarena pobjeda na Prvenstvu Hrvatske posvećena Dubravku Čikoru, legendi hrvatskog automobilizma koji je dao nemjerljiv doprinos Auto klubu Dubrovnik Racing i razvoju dubrovačkog sporta. 

Gradonačelnik Franković kazao je kako će Grad Dubrovnik nastaviti pratiti i podržavati rad Auto kluba, kako bi i u nadolazećim vremenima nastavili nizati brojna sportska ostvaranje. 

Popularni Članci