U BLIZINI DUBROVNIKA Booking.com uvrstio hrvatski otok kao top ljetnu destinaciju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Izdvojeno je sedam otočnih destinacija prema preporuci gostiju koji uključuju područja od veličanstvenih japanskih vulkana pa sve do tropskih otoka na Karibima.

Booking.com, s više od milijardu gostiju koji su odsjeli u nekom od raznovrsnih smještajnih objekata koji uključuju više od 30 različitih vrsta objekata, uključujući hotele, apartmane, vile, hostele, farme, bungalove i brodove, prikupio je recenzije putnika kako bi sastavio najbolju listu idiličnih otočnih oaza za savršen odmor u 2017. godini. Izdvojili su sedam otočnih destinacija prema preporuci gostiju Booking.com-a koji uključuju područja od veličanstvenih japanskih vulkana pa sve do šarmantnog hrvatskog otoka Koločepa.

Koločep, Hrvatska

Prekriven borovima i rogačem te okružen kristalno čistim morem, Koločep je najmanji i najmirniji od tri Elafitska otoka. Na otoku su smještena dva neodoljiva sela koja se nalaze u malim uvalama, u kojima živi živi samo 163 stanovnika i nema automobila. Uljuljajte se u pomalo idiličan način života koji ovaj otok nudi i vrijeme provedite u šetnjama maslenicima i razgledavanju predromaničkih crkava.

Cijeli popis pogledajte na portalu Poslovni dnevnik.

Popularni Članci