'

#SVINAOTOK na Noć G Chelo: More nota i valovi melodija razlit će Kalamotu!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U idiličnom otočnom ambijentu, u maloj akustičnoj vali Gornjeg Čela, Kalamota Beach House vam priprema nezaboravnu noć glazbe i gastronomije. 

Ne propustite priliku 20. srpnja biti dio „Noći G Chelo“; događaja koji u prvi plan stavlja glazbu, gastro užitke i uzburkanu ljetnu atmosferu – baš ono za čime svi žudimo.

Ove godine, na pozornici će zasjati vokalisti popularnih TV emisija „A Strane“ i „The Voice“ – Bruna Oberan, Iva Ajduković, Josip Palameta i Sabrina Hebiri. Svoje impresivne glasovne sposobnosti pokazat će vam izvan malih ekrana, a u pratnji Ante Gela i njegovog benda sastavljenog od iskusnih glazbenika, povest će vas na glazbeno putovanje kroz more bezvremenskih hitova. 

Za sve posjetitelje organiziran je brodski transfer s rive prekoputa Parka Luja Šoletića u Gružu, s polaskom u 19:00 sati. Povratak s otoka predviđen je u 1:30 sat. Ulaznica po cijeni od 45 eura uključuje transfer u oba smjera, piće dobrodošlice, koncert, bogat izbor gastro delicija i pića po promotivnim cijenama. Ove godine, Kalamota Beach House, dodatno je uvela i rezervaciju koktel stolova koja je moguća isključivo uz kupnju ulaznica. 

Ne sumnjamo da će se i ove godine tražiti karta više, stoga osigurajte svoju ulaznicu navrijeme, najkasnije do 19. srpnja. Skenirajte QR kod ili se prijavite putem linka.

Za sva dodatna pitanja oko eventa koji se organizira u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika i Turističkom zajednicom Dubrovačko-neretvanske županije, organizatore možete kontaktirati na e-mail: marketing@dssh.hr.

Vidimo se na #SVINAOTOK – događaju koji će obilježiti vaše ljeto!

Popularni Članci