SRETAN KRAJ Ovo je priča kako je Pepe sa Žarkovice ukrao srce volonterki i otišao u Ameriku (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik
Jedna lijepa priča sa sretnim krajem stiže sa Žarkovice. Još jedan napušteni pas je dobio svoj zauvijek dom, i to u Americi. 

'Pepe je stigao kod svoje Kerry Watson Main u Ameriku! Prisjetimo se,  Pepe je ostavljen na ulici. Prvi put je viđen u ožujku. U potrazi za skloništem i dobrim ljudima koji će mu pomoći, stigao je do obitelji Lapačina.  Skrbili su o Pepeu uz svog psa kojeg su udomili sa Žarkovice, ali susjedi baš nisu bili zadovoljni prisustvom dva psa. Smetao im je! I tako je Pepe stigao na Žarkovicu. Početkom ljeta Kerry je stigla u Dubrovnik. Volontirala je u azilu gdje joj je Pepe ukrao srce!' Unatoč našim uvjeravanjima da je to predug i rizičan put, Kerry nije odustala. Pepe je konačno s njom jer je baš tako trebalo biti!  HVALA TI, Kerry!', napisali su na stranici Društva za zaštitu životinja Dubrovnik.

'Hvala svima koji su se potrudili da Pepe stigne doma! Hvala Darko Todorinović i Catarina na prevozu Pepea do Zagreba. Darku i Catarini nije bilo teško krenuti iz Zagreba do Dubrovnika i natrag radi ovog našeg dlakavca. I pomoći u organizaciji prijevoza dalje do Frankfurta. Hvala, Tina Duk i dr. Sunčica Oštrić na uloženom trudu oko dokumenata, kontakata i pregleda. Hvala, Nikolina Lapačina i Marijo Lapacina što ste Pepea čuvali u to vrijeme kad je ostavljen. Hvala svim volonterima koji su Pepeu olakšali život na Žarkovici! I kako mi Darko upravo piše u poruci..."Nema novca koji ovu sreću može platiti. Dobra je ovo bila godina!"Žarkovica okuplja ljude koji srcem rade i kojima baš ništa nije teško i koji uživaju u sreći svakog udomljenja!', napisala je Sandra Sambrailo na Facebook grupi. 

Popularni Članci