'

RUGLO ISPOD PETKE Dubrovkinja zgrožena: Ovako izgleda prostor u srcu Lapada! Sramota! (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: čitateljica
Čitateljica Dubrovačkog dnevnika, zgrožena prizorom u srcu Lapada, podno brda Petka, poslala nam je fotografije nekadašnje konobe Rašica. 

Lapađanka koja je fotografirala nekadašnju konobu Rašica revoltirana je zbog izgleda ovog prostora. Osim što je u potpunosti devastiran već nekoliko godina, sada je i prepun smeća što, kaže, ipak predstavlja i određenu javno-zdravstvenu ugrozu. 

"Dok 'veliki poduzetnici' koji drže pola Dubrovnika smisle što s prostorima žele, u srcu Lapada gledamo ovakvu sramotu!", kaže naša sugrađanka koja je ostala neugodno iznenađena prizorom na posjedu koji je i danas u katastru upisan kao šuma nepostojećeg poljoprivreno-trgovačkog društva Rudine.

Kako nam kaže, u prostoru nekadašnje konobe danas spava nepoznata osoba, a koja i ostavlja smeće. 

Tek nekoliko koraka dalje, zapušten je i prostor nekadašnje Vile Rašica. U blizini je i odlagalište otpada koje je, bez iznimke, uvijek pretrpano. Nerijetko se može vidjeti odbačenog namještaja, vreća smeća pored kontejnera, uginulih životinja i drugih prizora koji ne služe na ponos zelenoj zoni u Lapadu i 'plućima grada' kako se Petku naziva. 

Popularni Članci