'

Dubrovačka policija danas je bogatija za 36 mladih policijskih službenika

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: PU DN
Policijski vježbenici su raspoređeni u policijske postaje po potrebama službe, a dobrodošlicu im je prvi radni dan poželio načelnik PU dubrovačke-neretvanske Ivan Pavličević sa suradnicima

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević sa suradnicima danas je primio 36 vježbenika koji su raspoređeni za rad u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku. Radi se o mladim policijskim službenicama i službenicima koji su uspješno završili Program za srednjoškolsko obrazovanje odraslih za zanimanje policajac/policajka i od danas počinju rad u PP Son, PP Dubrovnik, PP Korčula, PP Ploče, PPrP Dubrovnik, PPoP Dubrovnik, PGP Gruda i PGP Metković.

Na kratkom prijemu načelnik policijske uprave vježbenicima je zaželio dobrodošlicu i čestitao na uspješno završenom školovanju. Naglasio je da će se u svom budućem radu susresti sa mnoštvom izazova ove časne i odgovorne službe te biti na usluzi građanima poštujući i provodeći zakone i propise, te napomenuo važnost uzornog ponašanja tijekom i izvan službe.

Načelnik je također napomenuo da će im on osobno, kao i ostali rukovoditelji i starije radne kolege tijekom vježbeničkog staža uvijek biti na raspolaganju, kako bi što prije savladali policijski posao.

Nove policijske snage će svoj vježbenički staž odraditi na poslovima temeljne, prometne, pomorske i granične policije.

Popularni Članci