Ovako će Grad izgledati ove sezone (FOTO)

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: , IB
Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž koji je zaslužan za ovaj projekt najavio je kako bi se natječaji za pultove sljedeće godine mogli održati već u siječnju, kako bi sve bilo spremno za sezonu

Pultovi za gastro-informatore polako su počeli pristizati u Grad, ali i oni za informatore sportsko-rekreakcijskog sadržaja pa je tako jedan postavljen i na Pilama, a sve to u sklopu Plana korištenja javnih površina u povijesnoj jezgri.

Prije nekoliko dana, Grad Dubrovnik je završio s fazom prilagodbe te će svi oni gastro-informatori koji se ne budu nalazili na za to predviđenim mjestima, odnosno za pultovima ili ispred svojih ugostiteljskih objekata biti kažnjeni novčanim kaznama.

U Grad su već uvedene naljepnice kojima se odjeljuje javna površina jednog ugostiteljskog objekta od druge kako bi se spriječilo postavljanje stolova za koje ugostitelji nemaju dozvolu.

Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž koji je zaslužan za ovaj projekt najavio je kako bi se natječaji za pultove sljedeće godine mogli održati već u siječnju, kako bi sve bilo spremno za sezonu.

Kako izgledaju pultovi, pogledajte u fotogaleriji.

Popularni Članci