'

ORSULA U OBJEKTIVU ŽELJKA TUTNJEVIĆA Dubrovačka čeljad s veseljem je slušala Maju Grgić i Ramba Amadeusa (FOTOGALERIJA)

Autor: Željko Tutnjević Autori fotografija: Željko Tutnjević
Jučer navečer su ljubitelji odličnih koncerata u Parku Orsula napokon došli na svoje. Nakon korone i još nekih dugotrajnih zavrzlama i sušnih godina, opet se na najljepšoj dubrovačkoj rock pozornici dogodilo uživanja u glazbi, na Orsuli milina.

Čast da je ponovo otvori dobila je dama. Prvu je čast nastupa, kako i dolikuje, dobila Maja Grgić, dubrovačka jazz pjevačica, ali ne sama. S njom su nastupili bubnjar Krunoslav Levačić, bas gitarist Zvonimir Šestak i klavijaturist Teo Martinović.

Predstavili su novi album, a potom je red došao i na gosta, popularnog Ramba Amadeusa, kojega Dubrovčanima nikada dosta. Na pozornici s gitarom i mikrofonom nije bio sam on, Ivan Bonačić je prateći ga u improvizacijama svirao saksofon.

Uvodno su sami par stvari odsvirali, potom su, da im se na sceni pridruže, Krunoslava, Zvonimira i Tea pozvali. Tu su se tek svi majstori iskazali, u zajedničkom sviranju i improviziranju su publiku do 1.15 oduševljavali, a i sami vidljivo uživali.

Obzirom da je noć još bila mlada zabavu i ples su after partyjem nastavili nuditi DJ Lane & Petra tada.

Sigurno je da neumorni Andro Vidak neće na ovim "lovorikama" spavati, nego cijele sezone još (k)rasnih koncerata organizirati.

Popularni Članci