HNS-OVCI APELIRAJU Pronađite zlonamjernog sabotera lika i djela Mata Frankovića!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Županijski HNS uputio je priopćenje koje prenosimo u cijelosti, a koje potpisuje tajnik organizacije Vedran Kunica. 

Diljem naše županije na autobusnim stajalištima, zidovima, tuđim oglasnim prostorima, skoro pa i u našim domovima ovih dana nalazi se portret predsjednika dubrovačkog HDZ-a, Mata Frankovića. Većinom potpuno neosnovano jer gotovo niti jedno od tih mjesta nije predviđeno kao oglasno. Ali to nije spriječilo nepoznate i zlonamjerne počinitelje da na ovakav način unerede javne površine i naš okoliš, i to, kako tvrdi centralna figura tih plakata - Mato Franković, bez njegova znanja i odobrenja.

Tisuće plakate i tko zna koliko utrošenog ljepila, uništene autobusne stanice i drugi javni prostori tako su epilog iskazivanja svojih simpatija od strane nepoznatih ljubitelja lika i djela tog kandidata HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima.

Nažalost, ceh ovog „nesmotrenog“ poteza i devastacije javnog dobra će izgleda morati platiti baš Mato Franković i njegov HDZ. Počinitelji moraju biti pronađeni i kažnjeni - ne samo zbog štete koju su napravili gospodinu Frankoviću već i zbog materijalne štete uzrokovane lijepljenjem, ali i mogućnosti da istu stvar sutra naprave nekom drugom. Stoga smatramo kako je dužnost predsjednika gradskog vijeća da sam, kao odgovorna javna osoba, zaštiti komunalnu imovinu, ali i sebe te podnese prijavu protiv počinitelja.

S poštovanjem,

Vedran Kunica

 tajnik ŽO HNS-a DNŽ

Popularni Članci