FRANKOVIĆ PONOVO REAGIRAO 'Što 'ey Miho' sa satom od 300 tisuća kuna nije pomogao ženi s financijskim problemom?'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović / DD
Gradonačelnik Mato Franković ponovo je komentirao slučaj djeteta koje je ispisano iz Dječjih vrtića Dubrovnik.

Radi se o djetetu kandidatkinje na listi platforme Dubrovnik naš Grad, a Franković je na današnjoj konferenciji za novinare rekao kako je ona sama ispisala dijete. Kandidatkinja je inače danas izjavila "kako je Franković upoznat sa strahotama o kojima će više reći nakon izbora":

- Moramo reći da se radi o osobi koja je kandidat na listi HNS-a. Žao nam je što HNS iskoristio osobu za potrebe negativne kampanje. A tu imate ljude poput "ey Miho" koji ima sat od 300 tisuća kuna te donira kampanju Andra Vlahušića s 20 tisuća kuna. Imate Natašu Gabričević koja također donira kampanju s 20 tisuća kuna. Pa zar nije čudno da nisu pomogli koja je s njima na listi i koja ima financijski problem. A morali su znati da je u problemu. - rekao je Franković danas uz obilazak hotela Stadion.

- Grad je bio "support navedenoj osobi i prije, bit će i danas. I da se obratila Gradu Dubrovniku, Grad bi kao i uvijek pomogao. Ne samo gospođi Tikvici nego i svima ostalima. Vrtići imaju potraživanja više od pola milijuna kuna, pojedini roditelji duguju 5, 6 i više tisuća kuna. Ali sva ta djeca idu u vrtić. Prezirem da netko na ovakav način pokušava izmanipulirati javnost. Istinom protiv laži, čašću protiv onih koji ne žele biti časni nego žele podmetati. - poručio je Franković.

V.S.

SLUČAJ ISPISANOG DJETETA Boja Milan Mustać: 'Dječji vrtići nisu niti će i jedno dijete ispisati zbog duga!'

Franković poručio Vlahušiću: Ti si jedan obični jadnik koji se ne zna boriti u političkom ringu i koristiš djecu za izbore

SLUČAJ ISPISANOG DJETETA Dita Lipanović: 'Ispričavam se, naivno sam htjela pomoći, a nasjela sam na politički spin'

Popularni Članci