'

Franković čestitao JK Dubrovnik 1996: Ponosan sam što iz godine u godinu pokazujete kako se do vrhunskih rezultata dolazi kontinuiranim radom i posvećenošću

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gradonačelnik Dubrovnika, Mato Franković, čestitao je judašima Judo kluba Dubrovnik 1996 na ostvarenim rezultatima na nedavnim natjecanjima. 

Povodom izvrsnih rezultata postignutih na Europskom seniorskom kupu te međunarodnom turniru KAŠTELA OPEN, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Judo klubu Dubrovnik 1966. Prenosimo je u cijelosti:

"Drage judašice i judaši, dragi treneri,

od srca vam čestitam na izvrsnim rezultatima postignutima na nedavnim natjecanjima!

Posebne čestitke upućujem Anđeli Violić na osvojenoj zlatnoj medalji na Europskom seniorskom kupu u Podgorici, njenom drugom seniorskom zlatu, kao i Petrunjeli Pavić na osvojenoj brončanoj medalji na istom natjecanju.

Veliko priznanje zaslužuju i naši mladi sportaši! Čestitam Ivanu Roku Krmeku na osvojenom zlatu u kategoriji mlađi kadeti U16 na turniru Kaštela Open te Antoniji Mišić, Nori Berković i Oliveru Marlaisu za osvojene brončane medalje na istom natjecanju. Ponosnim nas je učinio i Marin Soldo koji je u kategoriji U18 osvojio brončanu medalju.

Ponosan sam što Judo klub Dubrovnik 1966 iz godine u godinu pokazuje kako se do vrhunskih rezultata dolazi kontinuiranim radom i posvećenošću. Posebno zahvaljujem trenerima Mateu Semizu i Stjepu Roku, čiji je rad s mladim sportašima temelj ovih uspjeha.

Nastavite i dalje nizati medalje, a mi ćemo s veseljem i ponosom pratiti sva vaša postignuća", poručio je Franković. 

Popularni Članci