FALI NJEGOV OSMIJEH, NENAMETLJIVOST I JEDNOSTAVNOST Prošla je godina otkako kolega Ivica Šabić više nije s nama

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Prošla je godina dana otkako nas je napustio kolega Ivica Šabić. 

Šabić je dubrovačkoj javnosti poznat kao snimatelj koji je prvotno radio na Dubrovačkoj, a onda i na Libertas televiziji. Svojim je radom dotaknuo brojne živote, a svi oni koji su ga poznavali, danas ga se prisjećaju s posebnom sjetom. 

Ivica je bio snimatelj, ali i kolega. Samozatajan, odmjeren, skroman, itekako radišan. Ono po čemu će ga svi oni koji su ga poznavali posebno pamtiti je sjajan smisao za humor. 

"Preko godinu dana nisam čula dobar vic, fališ Šabiću", objavila je danas na društvenim mrežama njegova bivša kolegica, danas novinarka Dubrovačkog dnevnika, Ivana Smilović. 

"I godinu dana nakon - nevjerojatno", objavila je tadašnja glavna urednica informativnog programa LTV-a, danas reporterka Nove TV Bruna Papić, uz emotikon ranjenog srca, opisujući bol i žaljenje koji su, očito, i danas prisutni. 

Svoj posljednji snimateljski zadatak odradio je snimajući kulinarsku emisiju 'Pjatance' s Katijom Guljelmović, koja se emitirala na LTV-u. 

"Dobri moj Ivica! Beskrajno mi nedostaje", objavila je Katija na društvenim mrežama koja uvijek o njemu govori s posebnim pijetetom i divljenjem. 

I zaista nedostaje. Njegov osmijeh, njegova jednostavnost i njegova nenametljivost. Vazda ćemo ga takvog pamtiti, vazda ćemo se prisjećati njegovog nasmijanog lica na terenima, koje nam i danas nedostaje. 

Njemu u spomen, a nama za utjehu, Libertas televizija večeras je emitirala i prigodnu emisiju IN MEMORIAM IVICA ŠABIĆ.

Popularni Članci