BRAVO ZA SNJEŽANU IZ LIBERTASA Vidjela je kako u 'jedinici' dječak plače, nije dvojila što napraviti!

Autor: Vedran Salvia Autori fotografija: Ivona Butjer
Dirljivoj situaciji svjedočili su danas putnici u autobusu 1A koji prometuje na liniji Pile-Mokošica. Za to je zaslužna vozačica Libertasa Snježana Miljević, koja se potrudila oraspoložiti jednog dječaka.

O čemu se radi? Kontaktirala nas je čitateljica koja je htjela ispričati nešto lijepo što je doživjela na stanici kod Robne kuće Srđ.

- Danas sam se vozila autobusom i oko 11 sati je u Gružu u autobus išao ući jedan dječak, onako oko desetak godina, trčao je na autobus, nije mogao stići, ali ga je vozačica pričekala. No, prije nego je ušao, malo je posrnuo pa su mu ispale stvari. Bio je dobro, ušao u autobus, no nakon nekoliko trenutaka počeo plakati. - rekla je ona.

Tada je bus već bio kod kružnog toka.

- Naime, ispao mu je mobitel. Zato je plakao. Vozačica se tada okrenula, to vidjela, zvala ga i pitala u čemu je problem. Kad je vidjela o čemu se radi ona je okrenula autobus na kružnom toku, došla ponovo na istu stanicu i uspjeli su pronaći mobitel. Dječak je tada poljubio vozačicu. Ma to je bilo prelijepo. Nitko od putnika nije se požalio, svi su bili sretni što je vozačica okrenula autobus. - kazala nam je ova sugrađanka.

Ona je dodala kako ima dijete godina ovog dječaka i da bi voljela da on naiđe u životu na osobe poput vozačice.

A mi smo otkrili da je vozačica Snježana Miljević, koju smo i kontaktirali. Malo je reći da je bila iznenađena pozivom, ali i razlogom zbog čega je Dubrovački dnevnik zove.

- Ne znam što bih vam rekla, zaista je to nekako najmanje što sam mogla učiniti. Ma najbitnije da smo mu pronašli mobitel, moj postupak je ustvari sitnica. - potvrdila nam je Miljević, koja je rekla i da je nju jako ugodno iznenadio poziv, odnosno pozitivan odjek njezinog čina.

Popularni Članci