DOSAD NEPORAŽENI Rukometaši Dubrovnika u nedjelju protiv Kozale

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marijana Matulović
Četvrto kolo Prve hrvatske rukometne lige jug odigrat će se u nedjelju u Gospinom polju.

Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik ugostit će ekipu Kozale iz Rijeke. Uoči utakmice trener Zlatko Saračević prokomentirao je stanje u momčadi.

'Već duže vrijeme Anes Avdić je ozlijeđen, čekamo nalaze magnetske rezonance tako da on igra na 50 posto i pokušava nam pomoć koliko može. Nikša Bušlje je tri dana na službenom putu u inozemstvu na njega isto ne možemo računati. Utakmica je u nedjelju popodne, a mi već standardno nemamo termin za trening u subotu. To je izgleda ovdje pravilo ima jedna dvorana i ona je zauzeta', kazao je trener Zlatko Saračević.

Također osvrnuo se i na stanje u protivničkoj ekipi za koju ima samo riječi hvale.

'Kozala je jedna izvanredna ekipa počeli su malo slabije ovu sezonu izgubili su od Splita doma i poslije toga u prošlom kolu pobijedili su Rudara iz Labina koji je favorit s 27:20. To je mlada ekipa i to im je možda najveća mana, jako su brzi, borbeni bit će jako teško', kazao je Saračević.

Uz trenera Saračevića o predstojećoj utakmici govorio je i rukometaš Teo Putica.

'Ne znam previše o njima, trener sve proučava, a mi smo tu da prenesemo to na teren. Ne smijemo prosipati bodove na domaćem terenu, lakše nam je kad imamo podršku publike, ona je osmi igrač', poručio je Putica.  

Popularni Članci