test

SLUČAJ 'ŠEIK' U VELU TAJNE Milijarderi završili u dubrovačkoj policiji zbog računa za piće od 50 tisuća eura

Autor: Matej Autori fotografija: Grgo Jelavić /PIXSELL
Slučaj ‘Šeik’ obavijen velom tajne ipak će izaći na vidjelo, zahvaljujući ovom tekstu, iako se proteklih dana u dubrovačkoj javnosti o njemu govori, ali bez pretjeranih detalja.

Prekrasna luksuzna jahta Yas duga 141 metar doplovila je prije dva dana u grušku luku iz Tivta. Neobičan izgled dojmio se i hrvatskih medija. koji su izvijestili o dolasku jahte čiji je vlasnik šeik Hamdan bin Zayed Al Nahyan, a koju koristi i njegov sin Mohammed bin Salman.

Odmah te večeri kada se jahta vezala u Gružu ekipa s jahte Yas pohitala je u Culture Cub Revelin – popularni disko klub u staroj gradskoj jezgri. 

Kako neslužbeno doznajemo, jedan od VIP uzvanika s jahte Yas u Revelinu je tijekom večeri častio zgodne hostese po klubu skupim šampanjcem, a litre alkohola je popilo društvo Princa Mohammeda sve dok nije došao račun od 50 tisuća eura.

Kako nam je naš sugovornik rekao, koji je iz razumljivih razloga želio ostati anoniman, jedan iz društva koji je trebao platiti račun je odbio platiti račun za piće hostesa pa je u cijelu priču s naplatom računa došla i zaštitarska služba, a potom i policija.

Policija je muškarca mlađe životne dobi privela u Policijsku postaju, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun koji je premašivao 375 tisuća kuna. S 'neplatišom' je bila i ženska pratnja u policiji gdje su očito nakon otrežnjenja i šoka shvatili da su navedeni iznos i naručili, ali i popili.

Ni iz policije, niti iz samog Culture club Revelina nisu željeli potvrditi informacije do kojih je došao Dubrovački dnevnik, jer je i inače poslovna politika tog kluba da se ne oglašavaju po pitanju VIP osoba bez njihovog pristanka, a godinama već omogućavaju poznatim osobama koje posjećuju Dubrovnik i njihov objekt zaštitu privatnosti i ugodnu atmosferu bez fotografa i fanova koji poznate potežu 'za rukav'.

Tatin sin, zgodni princ je prije dvije godine bio u Hrvatskoj. Iako je obišao cijeli svijet, Dubrovnik ga je oduševio očito toliko da ga je ponovno posjetio.

Bogatstvo obitelji se procjenjuje na desetak milijardi dolara. Tvrtke njegova oca broje više od 50 tisuća zaposlenih, a vlasnik je i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra.

Popularni Članci