ZAPOŠLJAVANJA U DOBA KORONE Radnike traži Pizza shop, Alfaplan Građenje, poliklinika Glavić...

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

Pizza Shop d.o.o. traži radnika za poziciju samostalni knjigovođa (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Od kandidata se očekuje barem pet godina radnog iskustva. Potrebno je odlično poznavanje poreznih i računovodstvenih propisa (uz naglasak na porez na dobit, dohodak i PDV), napredno poznavanje uredskih i knjigovodstvenih aplikacija, točnost i preciznost u radu. Poslodavac traži savjesnu, odgovornu, motiviranu i pozitivnu osobu, spremnu na rad pod pritiskom. Ostale detalje natječaja možete potražiti na linku.

Vonpharma HR d.o.o., uspješna rastuća hrvatska farmaceutska kompanija zapošljava prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) na području Dalmacije. Traži se energična, dinamična, fleksibilna i neovisna osoba. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom, poslovno vozilo, računalo, mobilni telefon te stimulativni uvjeti i bonusi. Natječaj je otvoren do 09.06. Kako bi se prijavili, kliknite na poveznicu.

Ragbi d.o.o. iz Dubrovnika traži dva konobara (m/ž) za rad u automat klubu. Minimalan uvjet za zapošljavanje je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, a radno iskustvo nije potrebno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku

Poduzeće Stanić zapošljava prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Glavni zadaci su prodaja robe, popunjavanje polica, kontroliranje deklaracija, ispravnosti i rokova valjanosti robe, briga o maloprodajnom mjestu te rad na blagajni. Potrebna je jedna godina radnog iskustva te poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 31.05. Ostale detalje možete pronaći ovdje.

ALFAPLAN GRAĐENJE d.o.o. traži automehaničara (m/ž) u Dubrovniku za popravak i održavanje motornih vozila. Rok prijave je 12.06. Očekuje se radno iskustvo od tri godine. Zasniva se radni odnos na neodređeno i to ako se kandidat dokaže za vrijeme trajanja probnog roka. Poslodavac osigurava smještaj. Za prijavu kliknite na poveznicu.

Ustanova za zdravstvenu skrb Glavić planira zaposliti administratora (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je znanje rada na računalu. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 05.06. možete pronaći na poveznici.

IN LINE d.o.o. traži tri keramičara (m/ž). Mjesto rada je grad Metković, a rok prijave 15.06. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, ali očekuje barem dvije godine iskustva. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Restoran Villa Neretva traži konobara (m/ž) u mjestu Krvavac II za posluživanje hrane i pića te komunikaciju s gostima. Potrebno je napredno poznavanje rada na računalu te završena srednja škola. Prijave se zaprimaju do 10.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Građa d.d. zapošljava 9 skladištara (m/ž) 12 prodavača (m/ž). Mjesto rada je Čibača. Kontakt informacije možete pronaći na linku. Požurite s prijavama, jer su natječaji otvoreni do 31.05. Sretno!

ROSA BIANCA d.o.o. traži pizza majstora (m/ž) za pripremu i pečenje pizze u naselju Mokošica. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Poslodavac osigurava samački smještaj. Za prijavu kliknite ovdje.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko-neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Popularni Članci