'

Ushićeni Jurjević: "HDZ nikad kompaktniji, jači, složniji!"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački Dnevnik / Portaloko
Na današnjoj sjednici Županijske organizacija HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije odlučeno je kako će kandidat za župana HDZ-a biti dosadašnji župan Nikola Dobroslavić.

Naime, Tomislav Karamarko, a zajedno s Dubravkom Šuicom želi na to mjesto dugogodišnjeg direktora TZ Hrvatske Nika Bulića, dok većina u ŽO želi upravo aktualnog župana Dobroslavića.

Stoga je nešto iza 20 sati i 35 minuta s 41 glasom za, pet suzdržanih i tri protiv  Nikola Dobroslavić izabran je kao jedini kandidat za župana.

U naredna dva dana će se saznati hoće li doći do raspuštanja Županijske organizacije, a formalnu odluku bi donijelo Predsjedništvo HDZ-a na sastanku koji će se održati sutra i prekosutra u Opatiji kada vodstvo HDZ-a ima teambuilding.

Načelnik općine Orebić Jurjević kaže da HDZ nikad nije bio jači, nikad kompaktniji i nikad složniji ( 41 Glas za, pet suzdržanih, tri protiv?!)

Dobroslavić je nakon sastanka zahvalio članovima Županijskog odbora na podršci te je izrazio nadu da će dobiti i podršku predsjednika kao i predsjedništva, a bez obzira na medijske špekulacije.

Dubrovački Dnevnik

 

Vezane vijesti:
Sjednica u Stonu: bira se kandidat za župana
Raspušta se HDZ Dubrovačko-neretvanske županije, Krešimir Vejić povjerenik!


 

Popularni Članci