'

U Vrtovima sunca klizalište s pogledom na more

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Hotelski resort “Radisson Blu Resort & Spa” “Dubrovačkih vrtova sunca” u subotu, 8. prosinca, u 17.30 otvara jedinstveno klizalište s pogledom na more za goste hotela i građane. Istodobno će upriličiti i otvaranje Božićnog sajma, čime će hotel najaviti bogat zimski program koji će pridonijeti nezaboravnom blagdanskom ugođaju. Na otvaranju ledene staze u Orašcu pojavit će se brojni uglednici iz javnog i političkog života Dubrovnika, najavljuju organizatori.


− Svake godine pokušavamo iznenaditi naše posjetitelje i građane novom, zanimljivom ponudom. Klizalište i Božićni sajam savršeno se uklapaju u predstojeće zimske mjesece i blagdansko raspoloženje. Zabava na ledu i kuhano vino zasigurno će zagrijati srca naših gostiju i građana − rekao je izvršni direktor “Dubrovačkih vrtova sunca” Zdenko Leko.

Klizalište veličine 15 puta 20 metara bit će natkriveno te će imati jedinstven pogled na more i predivno okruženje, a vrhunsko osvjetljenje i ozvučenje pridonijet će ugođaju na ledu. Klizalište će biti otvoreno do 17. veljače 2013.

Svečano otvaranje klizališta bit će obogaćeno klizačkim performansom i glazbenim nastupom “Soulfingersa”. Za nastavak dobrog raspoloženja pobrinut će se DJ, kao i iznenađenje koje hotel priprema za sve posjetitelje.

Popularni Članci