U FAZI PROJEKTIRANJA I RUŠENJA Hoteli Plat spremni za sezonu 2018.

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.hoteli-plat.hr
Karisma Hotels Adriatic (KHA), jedna od najmlađih turističkih kompanija u Hrvatskoj u vlasništvu Agrokora, TUI-a i renomirane meksičke Karisme najavljuje ulaganje u hotele Plat. 

Hoteli Plat su fazi projektiranja, odnosno ishođenja dozvola te rušenja. Hotel bi se trebao naći na tržištu 2018. godine i bio bi to prvi Sensatori u Hrvatskoj, te četvrti Sensatori unutar Karisma Grupe. Vjerujemo da će to biti prekrasan hotel, u skladu sa potencijalom lokacije, i "flagship" Karisme Hotels Adriatic', kazao je Marinko Benić, predsjednik Uprave Karisma Hotels Adriatic (KHA), jedne od najmlađih turističkih kompanija u Hrvatskoj u vlasništvu Agrokora.

U razgovoru za Poslovni dnevnik je istaknuo i rad hotela na Koločepu koji je imao popunjenost od 90 posto u 182 dana.

'Posebno sam zahvalan zaposlenicima koji su uspjeli postići odlične rezultate u anketama zadovoljstva gostiju, a kojima TUI mjeri kvalitetu našeg rada', kazao je Benić.

Na pitanje koja je sljedeća akvizacija KHA u Hrvatskoj kazao je da traže različite hotele koji su unutar dometa od 2 sata od aerodroma Dubrovnik, Split i Pula, te koji sadržajem i kvalitetom odnosno veličinom soba mogu zadovoljiti zahtjeve TUI turoperatora. 

Izvor: Poslovni dnevnik

Popularni Članci