'

„Sretni smo što s nama neće razgovarati Lasić nego mladi, obrazovani ljudi“

Autor: dubrovackidnevnik.hr
DDS-ova podružnica Konavle reagirala je na napise koji su nedavno objavljeni u jednom dubrovačkom tjedniku, a odnosi na izjavu povjerenika HDZ-a u Konavlima Boža Lasića koji je kazao kako s navedenom strankom neće ni razgovarati dok je s drugim strankama otvoren za pregovore. Reakciju prenosimo u cijelosti.

"Poštovani gospodine Lasić,

Vaša izjava koju ste dali Dubrovačkom vjesniku temeljem Vaše čvrste odluke da nećete ni razgovarati s Dubrovačkim demokratskim saborom glede koaliranja nas s jedne strane veseli, a s druge ne iznenađuje.

Budući da tu izjavu potpisujete Vi, čiji lik i djelo su izuzetno poznati Konavokama i Konavljanima u političkom djelovanju pa i šire, čini nas sretnim. Nikada Vam se nitko, gospodine Lasiću, nije obratio u ime DDS-a Podružnica Konavle s nikakvim prijedlogom ili nekim traženjem.

U Konavlima se neće natjecati gospodin Vićan nego će nositeljica liste i kandidatkinja za načelnicu Općine Konavle biti dr. Vilma Kosović, koja je jednoglasno predložena za navedene funkcije.

Na našoj izbornoj listi bit će vrlo ugledni Konavljani i Konavoke koji žive na području Konavala. Lista će odgovarati i zadovoljiti sve potrebne preporuke i kriterije. Činit će je mladi, visokoobrazovani, žene te poznati konavoski domaćini i poduzetnici", stoji u priopćenju.

 

Popularni Članci