AKCIJA ZA OBITELJ SRŠEN IZ OPUZENA Samohrani otac je ostao sam sa šestero djece, pomozimo im izgraditi dom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Radiodelta.hr
Inicijativom građana, članova neretvanskih braniteljskih udruga te članova nogometnih klubova pokrenuta je humanitarna akcija “Izgradimo dom obitelji Sršen”.

Ova plemenita inicijativa koja je objedinila sportsko i braniteljsko srce pokrenuta je kad je obitelj Rolanda Sršena iz Opuzena, nogometaša i dragovoljca Domovinskog rata, zadesila tragedija iznenadne smrti supruge Andreje. Tada je Roland ostao sam sa šestero djece od kojih su dva invalida, a jedan kao nepokretan treba posebnu skrb i prilagođeni stambeni prostor. Obitelj trenutno živi u stanu od 50 metara kvadratnih iz kojeg se moraju Odlukom suda iseliti. Rješenje je pronađeno u izgradnji adekvatno doma na zemljištu u obiteljskom vlasništvu u kojem bi samohrani otac mogao djeci osigurati dostojanstveno odrastanje.

Molimo vas da se u skladu sa svojim mogućnostima priključite ovoj akciji zajedništva i dobrote za koju je otvoren posebni namjenski račun u Privrednoj banci Zagreb, IBAN: HR1123400093510951600, pod nazivom “Izgradimo dom obitelji Sršen”. 

Organizatori poručuju da su dobrodošle i donacije u građevinskom materijalu kako bi se izgradila kuća obitelji kojoj je hitno potrebna pomoć.

Popularni Članci