VELIKA AKCIJA POLICIJE Nastavljaju se uhićenja zbog preprodaje droge na dubrovačkom području (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Nakon prošlotjedne akcije uhićenja 12 osoba zbog krijumčarenja i preprodaje amfetamina i kokaina na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, nastavkom kriminalističkog istraživanja uhićene su još dvije muške osobe u dobi od 34 i 37 godina, oboje državljani RH.

Naime, policija je kod osumnjičenog 34-godišnjaka u večernjim satima u ponedjeljak, 3. veljače, na području Dubrovnika pronašla 103,5 g amfetamina, koji mu je prodao drugoosumnjičeni 37-godišnjak. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 34-godišnjak od kraja studenog prošle godine do kraja siječnja 2020. godine, u više navrata, amfetamin u količinama od 4 do 10 grama, prodavao jednom od uhićenih u prošlotjednoj akciji. 

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, dvojica osumnjičenih su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. 

POLICIJA UHITILA 12 DILERA! 'Mijenjao je svaki dan mobitele i kartice, ovo je bio jako težak posao...'

POLICIJSKA AKCIJA Osumnjičenik u slučaju droge jutros priveden pred DORH, sljedeći mjesec provest će u istražnom zatvoru (FOTO/VIDEO)

DILANJE DROGE Privedena još jedna osumnjičena osoba! (FOTO/VIDEO)

Popularni Članci