POLICIJSKA AKCIJA Osumnjičenik u slučaju droge jutros priveden pred DORH, sljedeći mjesec provest će u istražnom zatvoru (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović, DD
Muška osoba koja je "pala" u najnovijoj akciji Policijske uprave dubrovačko-neretvanske kojom je razbijen lanac preprodaje droge privedena je danas na ispitivanje pred Državno odvjetništvo. Određen mu je istražni zatvor od mjesec dana.

Petorica osumnjičenika su tijekom proteklih nekoliko mjeseci uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave te je svoj petorici određen istražni zatvor, dvojica su dakle uhićena tijekom posljednja dva dana, dok su preostala petorica osumnjičenih kazneno prijavljeni u redovnoj zakonskoj proceduri.

U zadnjih nekoliko mjeseci, ukupno je tako uhićeno 12 osoba od kojih je njih deset iz RH, a dvoje iz Bosne i Hercegovine. Ukupno je pronađeno 110 grama kokaina i 1,7 kilograma metamfetamina, ali i streljivo, novci, dvije precizne vage, dva stroja za vakumiranje i određena količina novca ostvarena kaznenim djelom. 

Popularni Članci